PAC-ROM logo
  • ¡Welcome to the PAC-ROM Forum!
  • Don't forget to follow us on Google+, Facebook, or Twitter!
  • Hi , Your primary usergroup is: Guests
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Sound On LP OFFICIAL
#1
Sad 
On the d2spr variant I have no sound from Google Play Music, Youtube, or system ringtones. Did I miss something? I tried a reflash and cleared system cache and did everything I could think of. Please help.
 
Reply
#2
(03-26-2016, 03:49 PM)DSchmitty2513 Wrote: On the d2spr variant I have no sound from Google Play Music, Youtube, or system ringtones. Did I miss something? I tried a reflash and cleared system cache and did everything I could think of. Please help.

Could be a bad build. I'll notify the maintainers.
 
Reply
#3
(03-27-2016, 12:22 AM)Nick0703 Wrote:
(03-26-2016, 03:49 PM)DSchmitty2513 Wrote: On the d2spr variant I have no sound from Google Play Music, Youtube, or system ringtones. Did I miss something? I tried a reflash and cleared system cache and did everything I could think of. Please help.

Could be a bad build. I'll notify the maintainers.

So there's no way for me to fix it?
 
Reply
#4
(03-27-2016, 06:56 PM)DSchmitty2513 Wrote:
(03-27-2016, 12:22 AM)Nick0703 Wrote:
(03-26-2016, 03:49 PM)DSchmitty2513 Wrote: On the d2spr variant I have no sound from Google Play Music, Youtube, or system ringtones. Did I miss something? I tried a reflash and cleared system cache and did everything I could think of. Please help.

Could be a bad build. I'll notify the maintainers.

So there's no way for me to fix it?
Nope, unless you flash an older or new build.

Sent from my A0001 using Tapatalk
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)